Home > AluClip
TROCAL AluClip: Ideja koja se izdiže!

 

 

TROCAL AluClip - Koncept se s jedne strane bazira na isprobanom i dokazanom sistemu –Alu-obloge – a s druge strane na inteligentnoj kombinaciji materijala: PVC plus Aluminij. Sa TROCAL AluClip-om može se realizirati svaka ideja sa bojama. Pored standardne palete RAL-boja, mat ili visoki sjaj, Eloxal- i NCS-optike, moguće su i posebne boje u neograničenom izboru. Ali ne samo to, takođe i kombinacije boja, stilova ili određenih mustri mogu se po želji individualno uređivati.

TROCAL AluClip. Spajanje aluminijskih profila pod pravim uglim.

TROCAL AluClip – to za Vas znači: osnovna ideja i mnogo novih mogućnosti bezgraničnog uređivanja bojom, koji svakom poduzeću daju novo lice i doprinose sprovedbi "Corporate Identity" poduzeća.

Inteligentno kao i sve promišljene ideje: TROCAL AluClip.

Miješanje materijala PVC-a i Aluminija na uzoran način spaja savršenu vanjsku optiku sa vrhunskim vrijednostima toplotne izolacije PVC-prozora. PVC-sistem profila TROCAL InnoNova_70.M5 je tu sa najboljim U-vrijednostima, sa kojima ne samo da će te se pridržavati zakonskih regulativa za uštedu energije (kratko EnEV), već će te je još i nadmašiti. Sa TROCAL AluClip-om postići ćete potpuno homogenu vanjsku optiku. TROCAL InnoNova_70.M5 se uz to 100% može recikilirati.

 

TROCAL TROKAL AluClip prozor sa bočnim dihtungom TROCAL TROKAL AluClip prozor sa srednjim dihtungom
InnoNova_70 AD AluClip InnoNova_70 MD AluClip

 

< Nazad

 

© Profine BH | Sitemap | Trocal | Kontaktirajte nas